Joomla Free Template by FatCow Hosting
priroda1 priroda2 priroda3 priroda4 priroda5

Gde se nalazimo

    Oaza mira kod lepog Tome se nalazi  na samoj granici specijalnog rezervata prirode "Gornje Podunavlje" nadomak  Bačkog Monoštora. Ovaj rezervat obiluje gustim šumama, neprohodnim močvarama koje nastanjuju bogata populacija raznovrsnih ptica.    

     Obilaskom ovih prostora možete videti orla belorepana, izuzetno redak primerak u Evropi. Sedam kilometara od nas imate mogućnost da posetite prirodni zoološki vrt sa retkim primercima ptica kao i raznovrsnih životinja. 

 

  • Šta nudimo

 

           U neposrednoj blizini naše Oaze koja ima direktan izlaz na Veliki Bački kanal nalaze se skoro sve vrste riba koje se kriju u priobalnom delu što je idealno mesto za strastvene ribolovce. Pun  je prelepih lokvanja uz obalu koja je obrasla trskom i daje prelepi ambijent za ljubitelje prirode. Sa druge strane do Dunava asfaltnim putem možete doći za manje od 10 minuta.

        Ako ste ljubitlji biciklizma, rekreativnog turizma, šetnje u netaknutoj prirodi, posmatranje ptica u prirodnom okruženju i za kupanje naša Oaza je idealno mesto da se odmorite, prenoćite, okrepite - mi smo tu zbog Vas.

  

 

 

Rekreacija

       

       Na samo 50 metara od Oaze mira pruža vam se prilika da se kupate i sunčate tokom letnjeg perioda u prelepom ambijentu na Velikom Bačkom kanalu.

       Možete uživati u prirodi, cvrkutu ptica, opušteno uz piće i društvo... U Oazi mira kod Lepog Tome za ljubitelje stonog tenisa posedujemo sto sa svim potrebnim rekvizitima...

 

001rekreacija 002rekreacija 003rekreacija 004rekreacija 006rekreacija 005rekreacija